ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καθησυχαστικός ο Μπόρις Τζόνσον: Είμαι καλά

15:29 - 06 Απρ 2020 | Ειδήσεις
Καθησυχαστικός ο Μπόρις Τζόνσον: Είμαι καλά
Μία ανάρτηση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του έκανε ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Μπορίς Τζόνσον, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter τη Δευτέρα πως υποβάλλεται σε τεστ ρουτίνας για τα συμπτώματα του κορωνοϊού, αλλά η διάθεσή του είναι καλή και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα του.

«Κατόπιν συμβουλής του γιατρού μου, πήγα στο νοσοκομείο για μερικά τεστ ρουτίνας καθώς εξακολουθώ να έχω συμπτώματα του κορωνοϊού», έγραψε και συμπλήρωσε «Η διάθεσή μου είναι καλη και παραμένω σε επαφή με την ομάδα μου, καθώς εργαζόμαστε μαζί για να καταπολεμήσουμε αυτόν τον ιό και να κρατήσουμε όλους ασφαλείς».

Από την Ντάουνινγκ Στριτ ανακοινώθηκε πως το ηθικό του πρωθυπουργού «είναι υψηλό» σήμερα, αφού πέρασε μια «ήσυχη νύχτα» στο νοσοκομείο, όπου «παραμένει για παρακολούθηση».

«Ο πρωθυπουργός πέρασε μια ήσυχη νύκτα στο νοσοκομείο St Thomas στο Λονδίνο και το ηθικό του είναι υψηλό. Παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού επαναλαμβάνοντας πως ο 55χρονος Τζόνσον παραμένει στα ηνία της κυβέρνησης.

Οι συγκεκριμένες διευκρινίσεις έρχονται μετά από δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ που δραματοποιούν την κατάσταση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.