ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ισπανία: 440 νέοι θάνατοι- Χαλάρωση του lockdown για τα παιδιά

13:44 - 23 Απρ 2020 | Ειδήσεις
Ισπανία: 440 νέοι θάνατοι- Χαλάρωση του lockdown για τα παιδιά
Μικρή αύξηση των θανάτων σημειώθηκε την Πέμπτη στην Ισπανία. Όπως ανακοίνωσε το ισπανικό υπουργείο Υγείας 440 άνθρωποι πέθαναν από τον κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο, γεγονός που ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των θανάτων στις 22.157.

Ο αριθμός αυτός είναι ελαφρώς υψηλότερος συγκριτικά με την προηγούμενη ημέρα όταν πέθαναν 435 άνθρωποι. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 213.024 από 208.389 την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου από τα 34.355 κρούσματα - το 16% του συνόλου - ανήκουν σε επαγγελματίες υγείας.

Λεπτομέρειες για την χαλάρωση του lockdown για τα παιδιά

Παράλληλα, η ισπανική κυβέρνηση έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι σημαίνει η χαλάρωση του lockdown για τα παιδιά στην Ισπανία, τα οποία έχουν περιοριστεί στα σπίτια τους από τις 14 Μαρτίου.

Από την Κυριακή, τα παιδιά ηλικίας 14 ετών και κάτω θα επιτρέπεται να περπατούν και να παίζουν στους δρόμους για μια ώρα την ημέρα μεταξύ 9 π.μ. και 9 μ.μ. Θα πρέπει επίσης να παραμένουν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από τα σπίτια τους και να συνοδεύονται από ενήλικα, ο οποίος θα επιτρέπεται να κυκλοφορεί το πολύ με τρία παιδιά κάθε φορά.

Τα πάρκα και οι κοινόχρηστοι χώροι παιχνιδιού θα παραμείνουν κλειστοί, αλλά θα επιτρέπεται στα παιδιά να πάρουν μαζί τους παιχνίδια, μπάλες και σκούτερ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.