ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Twitter «μπλόκαρε» ανάρτηση του Τραμπ

12:45 - 29 Μαϊ 2020 | Ειδήσεις
Το Twitter «μπλόκαρε» ανάρτηση του Τραμπ
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της διαμάχης του Ντόναλντ Τραμπ με το Twitter, μετά την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου να υπογράψει διάταγμα με το οποίο ζητά νομοθετικές παρεμβάσεις για τον τρόπο λειτουργίας των social media.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του διατάγματοςυπογραφή του διατάγματος από τον Τραμπ που ανοίγει την πόρτα για περισσότερες αγωγές και μηνύσεις κατά των social media, το Twitter πέρασε στην αντεπίθεση και «μπλόκαρε» ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου για την υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ.

Στην επίμαχη ανάρτηση ο Τραμπ εμμέσως καλούσε τις αρχές να ανοίξουν πυρ κατά όσων κάνουν λεηλασίες εν μέσω των εκτεταμένων επεισοδίων για τον Αφροαμερικανό που άφησε την τελευταία του πνοή αφού αστυνομικός τον πάτησε στο λαιμό με το γόνατό του.

«Όταν ξεκινούν οι λεηλασίες ξεκινάνε και οι πυροβολισμοί» έγραψε μεταξύ άλλων ο Τραμπ.

Πάνω από την επίμαχη ανάρτηση το Twitter έβαλε ένα μήνυμα ότι το περιεχόμενό της παραβιάζει τους κανόνες λειτουργείας κατά της προώθησης της βίας «ωστόσο το Twitter έκρινε ότι μπορεί να είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος να παραμείνει προσβάσιμο το tweet».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.