ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκστρατεία επανεκλογής Τραμπ: Τεράστια τα ποσά σε τηλεοπτικές διαφημίσεις

11:40 - 06 Ιουλ 2020 | Ειδήσεις
Εκστρατεία επανεκλογής Τραμπ: Τεράστια τα ποσά σε τηλεοπτικές διαφημίσεις
Αμυντική στάση τηρεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στην εκστρατεία επανεκλογής του, με χαρακτηριστική ένδειξη να αποτελούν οι πρόσφατες αγορές "μαμούθ" τηλεοπτικών διαφημίσεων. Μεγάλα ποσά αφιερώνονται και στη διαφήμιση για τη διατήρηση Πολιτειών, στις οποίες ο Τραμπ είχε κερδίσει το 2016.

Σημειώνεται ότι η προεκλογική εκστρατεία επανεκλογής του Ντόναλντ Τραμπ βασιζόταν στην επέκταση της επιρροής της σε Πολιτείες στις οποίες κυριαρχούσαν οι Δημοκρατικοί, όπως, η Μινεσότα, η Νεβάδα, το Νέο Μεξικό και το Νιου Χάμσαϊρ.

Πολιτείες, τις οποίες υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ έλεγαν πως μπορούν να έχουν την πολυτέλεια να κυνηγήσουν, δεν θεωρούνται πλέον περαιτέρω ενίσχυση του απολογισμού ψήφων του Αμερικανού προέδρου, αλλά απαραίτητες για να παραμείνει στην επιφάνεια, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές που βρίσκονται κοντά ή εμπλέκονται στην εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ.

Η εκστρατεία επανεκλογής του Τραμπ υποστηρίζει επίσης, ότι ο Τζο Μπάιντεν, υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών, αντιμετωπίζει έλλειψη ενθουσιασμού μεταξύ των οπαδών του.

Επίσης, τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι ο πρόεδρος Τραμπ βρίσκεται σε παναμερικανικό επίπεδο πίσω από τον Μπάιντεν, είναι περισσότερο αντιμετωπίσιμα στις κρίσιμες Πολιτείες, σύμφωνα με την άποψη της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, καθώς τα δικά της δεδομένα, δεν συμφωνούν με αυτά των εσωτερικών δημοσκοπήσεων των Ρεπουμπλικάνων.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:53 - 06 Ιουλ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.