ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στρατηγική πολυετής συνεργασία μεταξύ Google και Deutsche Bank

10:42 - 07 Ιουλ 2020 | Ειδήσεις
Στρατηγική πολυετής συνεργασία μεταξύ Google και Deutsche Bank
Η συμφωνία αποτελεί μέρος μιας τεχνολογικής επένδυσης συνολικού ύψους 14,70 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που η Deutsche Bank έχει προγραμματίσει έως το 2022 με στόχο την ανάκαμψη από χρόνιες αγκυλώσεις.

Στρατηγική συνεργασία ξεκινούν Deutsche Bank και Google για την παροχή υπηρεσιών cloud στη γερμανική τράπεζα και τη δημιουργία νέων προϊόντων για τους πελάτες της.

Οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει επιστολή προθέσεων, ενώ μια πολυετής σύμβαση πρόκειται να υπογραφεί τους επόμενους μήνες, δήλωσε η γερμανική τράπεζα την Τρίτη.

Η συμφωνία θα βοηθήσει την Deutsche Bank να επιταχύνει τη μετάβαση στο cloud και να βελτιώσει τις δυνατότητές της που σχετίζονται με τα δεδομένα, την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση, ανέφερε.

Νωρίτερα μέσα στο 2020, η Deutsche Bank συνέλεξε προσφορές από την Google, τη Microsoft και την Amazon για την αναθεώρηση του ξεπερασμένου και κατακερματισμένου δικτύου τεχνολογίας της.

Η συνεργασία θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στη στρατηγική αναθεώρηση της τράπεζας, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Christian Sewing.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.