ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Gates: Έτοιμα σε 12 μήνες 200 εκατ. εμβόλια

13:35 - 26 Ιουλ 2020 | Ειδήσεις
Gates: Έτοιμα σε 12 μήνες 200 εκατ. εμβόλια
Η SK Bioscience, η φαρμακευτική εταιρεία της Νότιας Κορέας που έχει την υποστήριξη του Bill Gates, ενδέχεται να είναι σε θέση να παράγει 200 εκατομμύρια σετ εμβολίων για τον κορονοϊό μέχρι τον Ιούνιο του 2021, όπως σημειώνει ο συνιδρυτής της Microsoft σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Moon Jae-in.

Ο Gates επιδιώκει να συνεργαστεί στενά με τη Νότια Κορέα, ανέφερε την Κυριακή το προεδρικό γραφείο στη Σεούλ, επικαλούμενη την επιστολή της 20ης Ιουλίου.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και ο Moon συζήτησαν τηλεφωνικά τον Απρίλιο σχετικά με τη συνεργασία τους για την καταπολέμηση του ιού και την ανάπτυξη ενός εμβολίου, αναφέρει το Bloomberg.

Όλος ο πλανήτης βρίσκεται σε μία διαρκή μάχη, προκειμένου να αναπτύξει ένα εμβόλιο που θα μπορούσε να τον προστατεύσει από ιό που έχει προκαλέσει καταστροφή στην παγκόσμια οικονομία.

Ο Gates υπογράμμισε ότι οι επενδύσεις σε εργοστάσια σε όλο τον κόσμο μπορούν να διασφαλίσουν πως περιοχές εκτός των ΗΠΑ δεν θα μείνουν πίσω στην προσπάθεια ανάπτυξης εμβολίων για τον Covid-19.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.