ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Σρέντερ δεν θεωρεί... ξεγραμμένο τον Τραμπ

19:22 - 29 Ιουλ 2020 | Ειδήσεις
O Σρέντερ δεν θεωρεί... ξεγραμμένο τον Τραμπ
Ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ διαφωνεί με όσους πιστεύουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ελπίδες να επανεκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ.

«Υπάρχει περισσότερος Τραμπ στην αμερικανική κοινωνία από ό,τι θέλουν να ελπίζουν πολλοί  σε εμάς. Ο Τραμπ δεν είναι προσωρινό φαινόμενο», δήλωσε συγκεκριμένα ο Σρέντερ στο περιοδικό Cicero.

Ωστόσο, δεν είναι πλέον τόσο σίγουρος όσο ήταν πριν για την επανεκλογή του: «Ο Τραμπ έκανε τεράστια λάθη κατά την διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού. Η αδέξια συμπεριφορά του άλλαξε τόσο τα δεδομένα, ώστε δεν είμαι πλέον σίγουρος για τις προβλέψεις μου», είπε ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) πολιτικός.

«Ο Τραμπ περιόρισε βέβαια την ανεργία πριν από την κρίση του κορωνοϊού μειώνοντας τους φόρους για τις επιχειρήσεις και τους πλούσιους, η πανδημία όμως κατέστρεψε τα πάντα. Αντιθέτως,  η Γερμανία έδειξε τη δύναμή της στην κρίση. Πού θα μπορούσε να ζήσει κανείς καλύτερα και ασφαλέστερα σε αυτήν την πανδημία από ό,τι στη Γερμανία; Η υγεία και το κοινωνικό μας σύστημα αποδείχτηκαν αποτελεσματικά. Αυτό ισχύει και για την πολιτική σε όλα τα επίπεδα», τόνισε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.