ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θετικός στον κορονοϊό ο πρωθυπουργός του Κοσόβου

08:53 - 03 Αυγ 2020 | Ειδήσεις
Θετικός στον κορονοϊό ο πρωθυπουργός του Κοσόβου
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο πρωθυπουργός του Κοσόβου, Αβντούλα Χότι και πρόκειται να απομονωθεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

«Δεν έχω συμπτώματα, εκτός από έναν πολύ ήπιο βήχα. Ξεκινώντας απόψε, θα περάσω δύο εβδομάδες σε απομόνωση. Θα εκπληρώσω τις ευθύνες μου από το σπίτι» ανάρτησε ο Χότι στην σελίδα του στο Facebook την Κυριακή. 

Σύμφωνα με τις αρχές υγείας της Πρίστινα, έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά πάνω από 8.700 κρούσματα κορονοϊού στο Κοσσυφοπέδιο και ο αριθμός των θανάτων στην αυτοανακηρυγμένη δημοκρατία ανέρχεται σε 249. Περισσότερα από 240 νέες μολύνσεις και πάνω από 12 θάνατοι καταγράφηκαν μονάχα τις τελευταίες 24 ώρες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο επικεφαλής εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας Πίτερ Στάνο δήλωσε ότι αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο μια νέα συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου και του προέδρου της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Από την κατάρρευση της Γιουγκοσλαβίας, τη δεκαετία του 1990, το καθεστώς του Κοσόβου ως ανεξάρτητο κράτος αμφισβητείται ανοιχτά από το Βελιγράδι.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:55 - 03 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.