ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοσκόπηση: Διατηρεί το προβάδισμα ο Μπάιντεν

10:19 - 14 Αυγ 2020 | Ειδήσεις
Δημοσκόπηση: Διατηρεί το προβάδισμα ο Μπάιντεν
Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το δημοσκοπικό προβάδισμα του Τζο Μπάιντεν έναντι του Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα η έρευνα για λογαριασμό του δικτύου Fox News δίνει 49% στον υποψήφιο των Δημοκρατικών και 42% στον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ.

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βλέπει να μειώνεται η στήριξη που είχε από συγκεκριμένες εκλογικές ομάδες. Συγκεκριμένα, η διαφορά του στους ψηφοφόρους που αυτοπροσδιορίζονται ως "Ευαγγελικοί" είναι 38% μονάδες, ενώ το 2016 ήταν 61%. Παράλληλα, οι λευκοί χωρίς πτυχίο τον στήριζαν με διαφορά της τάξης του 36% το 2016, ενώ σήμερα με 17 ποσοστιαίες μονάδες.

Σημειώνεται ότι μια πρόσφατη δημοσκόπηση του δικτύου CNBC/Change Research φέρνει τον Μπάιντεν μπροστά στις πολιτείες του Ουισκόνσιν, της Πενσυλβάνια, του Μίσιγκαν, της Φλόριντα και της Αριζόνα, την ώρα που ο αντίπαλός του, πρόεδρος Τραμπ προπορεύεται μόνο στην Βόρεια Καρολίνα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:22 - 14 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.