ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Ντόναλντ Τραμπ

10:21 - 16 Αυγ 2020 | Ειδήσεις
Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Ντόναλντ Τραμπ
Το βράδυ του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Ντόναλντ Τραμπ, Ρόμπερτ, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου του 71χρονου, ο οποίος επί σειρά ετών εργαζόταν στην εταιρεία ακινήτων της οικογένειας Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με πηγή του Λευκού Οίκου, αναμένεται να παραστεί στην κηδεία του Ρόμπερτ, παρά το δύσκολο πρόγραμμά του, εν όψει και των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου.

«Με βαριά καρδιά μοιράζομαι μαζί σας ότι ο υπέροχος αδελφός μου, ο Ρόμπερτ, πέθανε ειρηνικά απόψε. Δεν ήταν μόνο αδελφός μου, ήταν ο καλύτερος φίλος μου. Θα μου λείψει πολύ, αλλά θα συναντηθούμε ξανά. Η μνήμη του θα ζήσει στην καρδιά μου για πάντα. Ρόμπερτ, σ 'αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη» γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή του ο Αμερικανός πρόεδρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόμπερτ Τραμπ ήταν ο μικρότερος αδερφός του 74χρονου Ντόναλντ Τραμπ, διαθέτοντας εξέχουσα θέση στην οικογενειακή επιχείρηση ακινήτων.

Για πολλά χρόνια ο 71χρονος συνήθιζε να απασχολεί τις κοινωνικές σελίδες του Μανχάταν, κυρίως για τις ερωτικές του περιπέτειες. Παρόλα αυτά, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει διατηρήσει ένα χαμηλότερο προφίλ.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:39 - 16 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.