ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοσκόπηση - ΗΠΑ: Προβάδισμα 9% του Μπάιντεν έναντι του Τραμπ

17:53 - 16 Αυγ 2020 | Ειδήσεις
Δημοσκόπηση - ΗΠΑ: Προβάδισμα 9% του Μπάιντεν έναντι του Τραμπ
Σταθερά υψηλό παραμένει το ποσοστό του υποψηφίου των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος διατηρεί προβάδισμα 9% έναντι του νυν προέδρου και υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό των NBC News/ Wall Street Journal.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, ο Μπάιντεν βρίσκεται μπροστά από τον Τραμπ με 9% μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, 50% έως 41%, ενώ ο πρώην αντιπρόεδρος έχει διψήφια διαφορά έναντι του Τραμπ σε θέματα που αφορούν τον κορονοϊό, τη μετανάστευση, την υγειονομική περίθαλψη, τις φυλετικές σχέσεις και την ένωση της χώρας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες εννέα δημοσκοπήσεις των NBC News / WSJ Street Journal, o Μπάιντεν διατηρεί σταθερά προβάδισμα έναντι του Τραμπ το οποίο κυμαίνεται από 6% έως 11%.

Πριν λίγες μέρες, υπόψιν, έρευνα για λογαριασμό του δικτύου Fox News έδινε 49% στον υποψήφιο των Δημοκρατικών και 42% στον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ σε εθνικό επίπεδο, την ώρα που δημοσκόπηση του δικτύου CNBC/Change Research έφερνε τον Μπάιντεν μπροστά στις "κρίσιμες" πολιτείες του Ουισκόνσιν, της Πενσυλβάνια, του Μίσιγκαν, της Φλόριντα και της Αριζόνα.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:54 - 16 Αυγ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.