ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιταλία: Δέκα θάνατοι και 1.370 νέα κρούσματα-Καλύτερα ο Μπερλουσκόνι

20:19 - 08 Σεπ 2020 | Ειδήσεις
Ιταλία: Δέκα θάνατοι και 1.370 νέα κρούσματα-Καλύτερα ο Μπερλουσκόνι
Αυξήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων μολύνσεων στην Ιταλία, καθώς εντοπίστηκαν 1.370 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ καταγράφηκαν και δέκα θάνατοι πολιτών.

Σημειώνεται πως τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα ανέρχονταν σε 1.108 ενώ οι θάνατοι σε 12. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σήμερα πραγματοποιήθηκαν πενήντα δυο χιλιάδες περισσότερα τεστ.

Σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, προέκυψαν σήμερα νέα κρούσματα. Οι περιοχές με περισσότερους νέους θετικούς στον ιό, είναι η Λομβαρδία, (διακόσιοι εβδομήντα ένας), η περιφέρεια της Νάπολης (διακόσιοι σαράντα εννέα) και του Μπάρι (εκατόν σαράντα εννέα).

Παράλληλα, ενθαρρυντικός εμφανίστηκε ο προσωπικός γιατρός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Λουίτζι Τζανκγρίλο, τονίζοντας ότι η υγεία του Καβαλιέρε βελτιώνεται και όλες οι παράμετροι των εξετάσεων είναι θετικές.

Ο Μπερλουσκόνι βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου με διάγνωση κορονοϊού, και η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι η Covid-19 προκάλεσε την εμφάνιση πνευμονίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.