ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ακάρ: Να μη γίνει η Ελλάδα μεζές συγκεκριμένων συμφερόντων

21:04 - 11 Σεπ 2020 | Ειδήσεις
Ακάρ: Να μη γίνει η Ελλάδα μεζές συγκεκριμένων συμφερόντων
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, προέβη ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ το βράδυ της Παρασκευής.
 

Ειδικότερα, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους, ανέφερε μεταξύ άλλων πως οι Έλληνες θα πρέπει να σωπάσουν, για να μη γίνουν μεζές άλλων χωρών.

Όπως επισήμανε, σύμφωνα με το Anadolu, «όσοι εξυφαίνουν συνωμοσίες εις βάρος της Τουρκίας, όπως και στο παρελθόν, θα υποστούν και σήμερα πανωλεθρία».

Στο ίδιο μήκος κύματος, συνέχισε λέγοντας πως για να μειωθεί η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο «απλώς αρκεί να σιωπήσουν ορισμένοι».

 

«Δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, απλώς να σιωπήσουν. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα στη γειτονική μας Ελλάδα να μην επιτρέψει να τη χρησιμοποιήσουν για χάρη των συμφερόντων ορισμένων χωρών και να μην γίνει ο μεζές τους, για τον σκοπό αυτό, ελπίζουμε να το γνωρίζουν» επισήμανε ο αξιωματούχος της Τουρκίας.

«Ξέρουν τι κάναμε το 1974 παρά τις δυσκολίες και τις αδυναμίες. Επομένως, κανείς δεν αμφιβάλλει ότι θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας με τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που έχουμε σήμερα. Προστατεύσαμε πάντοτε τα νόμιμα συμφέροντα μας όσο και των αδελφών μας  (σ.σ: των Τουρκοκυπρίων) σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και είμαστε αποφασισμένοι και ικανοί να τους προστατεύσουμε και στο εξής» πρόσθεσε.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:29 - 12 Σεπ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.