ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μοντέλο κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση

17:17 - 17 Σεπ 2020 | Ειδήσεις
Μοντέλο κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση
Ένα πρώην μανεκέν καταγγέλλει τον Ντόναλντ Τραμπ, ισχυριζόμενη ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά το 1997, στη διάρκεια του αμερικανικού τουρνουά τένις US Open.

Η Έιμι Ντόρις κατηγορεί, μεταξύ άλλων, τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο ότι διείσδυσε με την γλώσσα του βαθιά στο λαιμό της και την ακινητοποίησε με μία λαβή στο αμερικανικό Open το 1997.

Στην συνέντευξή της στην Guardian, η Έιμι ισχυρίζεται ότι ο Τραμπ της... χύμηξε έξω από τους τουαλέτες των Vip στο τουρνουά τένις στη Νέα Υόρκη στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997.

Η Ντόρις, η οποία εκείνη την εποχή ήταν 24 ετών, κατηγορεί τον Τραμπ ότι έβαλε την γλώσσα του βαθιά στο λαιμό της, της επιτέθηκε και την κρατούσε με μια λαβή που δεν μπόρεσε να ξεφύγει.

«Απλώς διείσδυσε τη γλώσσα του βαθιά στο λαιμό μου κι εγώ τον έσπρωχνα μακριά...Και κάποια στιγμή με κράταγε όλο και πιο σφιχτά με τα χέρια του , σε όλο μου το σώμα, στο στήθος, την πλάτη, παντού»....

«Ήμουν έρμαιό του και δεν μπορούσα να ξεφύγω », είπε η πρώην ηθοποιός προσθέτοντας:... Αλλά τον δάγκωνα με τα δόντια μου. Τον πίεζα. Και νομίζω ότι θα μπορούσα να τραυματίσω τη γλώσσα του.

«Μέσω των δικηγόρων του, ο Τραμπ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά, κακοποιήσει ή συμπεριφερθεί ακατάλληλα στην Ντόρις», γράφει o Guardian.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.