ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Tweets Τραμπ από το νοσοκομείο: Νομίζω πάω καλά

10:04 - 03 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Tweets Τραμπ από το νοσοκομείο: Νομίζω πάω καλά
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση στο twitter μέσα από το στρατιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και λαμβάνει πειραματική θεραπεία για τον κορονοϊό.

Πυρετό και σημάδια έντονης κόπωσης εμφανίζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όμως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δήλωσε ο γιατρός του Προέδρου των ΗΠΑ, Σον Κόνλεϊ. Παρόλ' αυτά, ο Τραμπ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, προληπτικά, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, αλλά και να διασφαλιστεί ο απόλυτος έλεγχος των εξερχομένων πληροφοριών.  Την ίδια ώρα άλλα δύο στελέχη του επιτελείου Τραμπ διαπιστώθηκε ότι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό: Πρόκειται για τον Μπιλ Στέπιεν, επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Αμερικανού προέδρου και την Κέλυανν Κονγουέι, πρώην σύμβουλό του, που όμως είχε βρεθεί για διάφορους λόγους στον Λευκό Οίκο τις προηγούμενες ημέρες.

Προτού ο Αμερικανός Πρόεδρος επιβιβαστεί στο ελικόπτερο, στο οποίο έφτασε όρθιος και βαδίζοντας κανονικά, απηύθυνε σύντομο τηλεοπτικό μήνυμα στον αμερικανικό λαό.

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1312158400352972800}

«Θέλω σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη. Πηγαίνω στο νοσοκομείο Walter Reed και νιώθω πολύ καλά. Θέλω να βεβαιωθούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η Πρώτη Κυρία είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ. Το εκτιμώ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» ανέφερε στο μήνυμά του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγα λεπτά αργότερα το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ προσγειώθηκε στο νοσοκομείο Walter Reed. Και πάλι ο Τραμπ αποβιβάστηκε χωρίς βοήθεια και απομακρύνθηκε περπατώντας. Νωρίς το πρωί του Σαββάτου ώρα Ελλάδας, ο Ντόναλντ Τραμπ μέσω twitter δήλωσε ότι εκτιμά ότι πάει καλά, ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση: 

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1312233807991496704}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.