ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου

20:16 - 08 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Τραμπ: Είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου
Τη βεβαιότητα ότι δεν είναι μεταδοτικός, αν και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποστήριξε πως «επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», καθώς και ότι «ήταν ευλογία Θεού που κόλλησα τον ιό», ενώ απέρριψε νέο ντιμπέιτ.

Στη πρώτη του δημόσια συνέντευξη μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο ο Τραμπ απέρριψε την πρόταση να διεξαχθεί διαδικτυακά η επόμενη αναμέτρηση του με τον Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας στην εκπομπή της Μαρία Μπαρτιρόμο στο δίκτυο Fox News, ο Τραμπ είπε: «Δεν σπαταλώ τον χρόνο μου. Πρόκειται για γελοία πρόταση. Αλλάζουν τους κανόνες επειδή κέρδισα στο πρώτο ντιμπέιτ τον Μπάιντεν».

Η δήλωση του Τραμπ ήρθε λίγο αφότου η αρμόδια Επιτροπή για τις τηλεοπτικές αναμετρήσεις ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν θα εμφανιστούν στη δεύτερη προεδρική συζήτηση της επόμενης εβδομάδας από «ξεχωριστές απομακρυσμένες τοποθεσίες».

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1314252606110412806}

Αναφερόμενος στον κορονοϊό τόνισε πως «επανήλθα διότι είμαι ένα τέλειο δείγμα ανθρώπου», και πως «αισθάνομαι καλά, πολύ καλά» για να προσθέσει πως πλέον έχει «σταματήσει τα περισσότερα φάρμακα» για τον κορονοϊό, αλλά συνεχίζει τα στεροειδή.

Επίσης σημείωσε ότι πιστεύει πως «ήταν μια ευλογία από τον Θεό που μολύνθηκα. Ήταν μια κρυφή ευλογία», ενώ πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι του χορηγήθηκε ένα φάρμακο της Regeneron του επέτρεψε να δει από πρώτο χέρι πόσο αποτελεσματικό είναι.

«Θέλω να προσφέρω σε εσάς αυτά (τα φάρμακα) που πήρα εγώ. Και θα τα κάνω δωρεάν», πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.