ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

#imwithsanna: Κίνημα υπεράσπισης του ντεκολτέ της πρωθυπουργού της Φινλανδίας

18:39 - 14 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
#imwithsanna: Κίνημα υπεράσπισης του ντεκολτέ της πρωθυπουργού της Φινλανδίας
Η Πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, φωτογραφήθηκε σε περιοδικό χωρίς σουτιέν και επικρίθηκε για την επιλογή της από μερίδα πολιτών. Πολλοί περισσότεροι ήταν, ωστόσο, αυτοί που έσπευσαν να την υπερασπιστούν.

Η Σάνα Μαρίν φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Trendi με ένα βαθύ ντεκολτέ και στα social media ξέσπασε αμέσως αντιπαράθεση ανάμεσα σε αυτούς που θεώρησαν ότι η πολιτικός ξεπέρασε τα όρια και σε αυτούς που την υπερασπίστηκαν.

Η  34χρονη πρωθυπουργός  φωτογραφήθηκε με ένα σακάκι με βαθύ ντεκολτέ χωρίς στηθόδεσμο, και ένα εντυπωσιακό vintage κόσμημα. 

H ανατρεπτική εικόνα της πρωθυπουργού σχολιάστηκε αρνητικά όχι μόνο από αυτούς που θεώρησαν ότι η εμφάνισή της είναι  προκλητική, αλλά και από εκείνους που την κατηγόρησαν ότι εν μέσω πανδημίας, φωτογραφίζεται ώς μοντέλο. 

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό, η Σάνα Μαρίν εξέφρασε εκφράσει την λύπη της για το γεγονός ότι οι επιλογές μιας γυναίκας μπαίνουν στο μικροσκόπιο και επικρίνονται αυστηρά, ενώ η ίδια τόνισε ότι προσπαθεί να επιλέγει προσεκτικά το ντύσιμο της με στόχο να μην δινει αφορμή για σχόλια.

Κύμα υποστήριξης #imwithsanna

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήρξε πάντως ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης #imwithsanna, όπου άγνωστοι πολίτες και γνωστοί Φινλανδοί πόζαραν με αντίστοιχο στυλ για να δείξουν ότι είναι υπέρ της επιλογής της.

findekolte

Τελευταία τροποποίηση στις 01:10 - 15 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.