ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η παγίδα Μπόρατ στον Τζουλιάνι και η παρέμβαση Τραμπ (video)

15:26 - 25 Οκτ 2020 | Ειδήσεις
Η παγίδα Μπόρατ στον Τζουλιάνι και η παρέμβαση Τραμπ (video)
Η νέα ταινία Μπόρατ φέρνει σε δεινή θέση τον νυν νομικό σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, που έπεσε στην παγίδα του κωμικού, Σάσα Μπάρον Κοέν.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και σε αυτήν υπάρχουν σκηνές με τον Τζουλιάνι να βρίσκεται ξαπλωμένος σε κρεβάτι ξενοδοχείου έχοντας μπροστά του μια νεαρή κοπέλα, που υποδυόταν μια καζακστανή δημοσιογράφο.

Η νεαρή κοπέλα προσποιούμενη τη δημοσιογράφο ενός δήθεν συντηρητικού τηλεοπτικού προγράμματος από το Καζακστάν, ζήτησε από τον Ρούντι Τζουλιάνι να της παραχωρήσει συνέντευξη σχετικά με την πανδημία Covid-19.

Ο Τζουλιάνι δέχτηκε και συναντήθηκαν σε σουίτα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης. Μετά το τέλος της συνέντευξης, η «δημοσιογράφος» πρότεινε στον Τζουλιάνι να πιουν ένα ποτό, στην κρεβατοκάμαρα της σουίτας.

Ο Τζουλιάνι δέχθηκε. Αυτό που δεν γνώριζε ήταν ότι η κοπέλα που είχε απέναντί του, στην πραγματικότητα ήταν η 24χρονη βουλγάρα Μαρία Μπακάλοβα, η οποία στη νέα ταινία του Σάσα Μπάρον Κόεν, υποδύεται την κόρη του Μπόρατ, και πως η σουίτα ήταν παγιδευμένη από κρυφές κάμερες.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της υποτιθέμενης συνέντευξης ακολουθεί μια αναπάντεχη αλληλουχία γεγονότων.

Η «δημοσιογράφος» βγάζει το μικρόφωνο του Ρούντι Τζουλιάνι.

Πηγή: dailiymail.co.uk

Αμέσως μετά, ο Τζουλιάνι ξαπλώνει στο κρεβάτι βάζοντας τα χέρια του μέσα στο παντελόνι του.

 

Για τη συγκεκριμένη κίνηση που κάνει με τα χέρια του μέσα στο παντελόνι, ο Τζουλιάνι υποστήριξε ότι απλώς έφτιαχνε το πουκάμισό του, που είχε βγει λόγω της αφαίρεσης του μικροφώνου.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή εισβάλει στο δωμάτιο ο Σάσα Μπάρον Κόεν, ως Μπόρατ, φορώντας το αγαπημένο του μαγιό και φωνάζοντας: «Είναι 15 ετών. Είναι πολύ μεγάλη για σένα».

Υπεράσπιση Τραμπ στον Τζουλιάνι

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Washingtontimes», ο ένοικος του Λευκού Οίκου έσπευσε να υπερασπιστεί εμμέσως πλην σαφώς τον νομικό σύμβουλό του χαρακτηρίζοντας ως «φρικιό» τον Μπόρατ.

«Πιστεύω ότι ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο κωμικός πίσω από τις ταινίες ''Borat'', είναι  ''φρικιό''», δήλωσε στους δημοσιογράφους που επέβαιναν στο προεδρικό αεροσκάφος «Air Force One».

Ο Τραμπ... θυμήθηκε και τη δική του συνάντηση με τον Κοέν: «Πριν από χρόνια ο Σάσα Μπάρον Κοέν προσπάθησε να με εξαπατήσει»... «Και ήμουν ο μόνος που είπε: «Με κανένα τρόπο. Αυτός ο τύπος είναι ψεύτικος. Δεν τον βρίσκω αστείο... Για μένα, είναι φρικιό», πρόσθεσε.

Το 2003, ο Τραμπ είχε εμφανιστεί στην σατιρική εκπομπή «Da Ali G Show». Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, αποχώρησε όταν ο Μπάρον Κοέν που τότε υποδυόταν τον «Ali G» προσπάθησε να του πάρει συνέντευξη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.