ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ερντογάν αποδέχτηκε την παραίτηση του γαμπρού του

22:44 - 09 Νοε 2020 | Ειδήσεις
Ο Ερντογάν αποδέχτηκε την παραίτηση του γαμπρού του
O Τούρκος προέδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποφάσισε έστω και καθυστερημένα να πάρει θέση όσον αφορά την επιστολή παραίτησης του γαμπρού του, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, από τη θέση του υπουργού Οικονομικών, καθώς το βράδυ της Δευτέρας έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μετέδωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν: «Έγινε δεκτή η απαλλαγή των καθηκόντων του Μπεράτ Αλμπαϊράκ από το υπουργείο Οικονομικών εκ μέρους του προέδρου μας».

Σημειώνεται ότι η παραίτηση έγινε δεκτή μετά από περισσότερες από 24 ώρες από την ξαφνική ανακοίνωση του κ. Αλμπαϊράκ στο Instagram. 

O κ. Αλμπαϊράκ έγραψε την Κυριακή στο λογαριασμό του στο Instagram ότι παραιτείται από τη θέση του υπουργού Οικονομικών για λόγους υγείας, μία ημέρα αφότου ο Ερντογάν είχε αντικαταστήσει τον πρόεδρο της κεντρικής τράπεζας Μουράτ Ουσάλ με τον πρώην υπουργό Οικονομικών Νατσί Αγκμπάλ. 

Πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις για τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί, με τον επικρατέστερο για τη θέση να φαίνεται πως είναι ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο τελευταίος πρωθυπουργός της Τουρκίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:48 - 09 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.