ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Τραμπ τουιτάρει για εμβόλια, εκλογές-Επικό τρολάρισμα από τον Λίνεκερ!

20:26 - 16 Νοε 2020 | Ειδήσεις
O Τραμπ τουιτάρει για εμβόλια, εκλογές-Επικό τρολάρισμα από τον Λίνεκερ!
Ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να... πυροβολεί μέσω Twitter μηνύματα σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ, το οποίο δεν αποδέχεται, αλλά και σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού.

Όταν ανακοινώθηκε το εμβόλιο της Pfizer ο Τραμπ υποστήριξε πως η εταιρεία επίτηδες "κράτησε" τα ευχάριστα νέα για μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ.

Τώρα, με τις ανακοινώσεις της Moderna, ο Τραμπ θέλησε να υπογραμμίσει ότι οι ανακαλύψεις έγιναν επί δικής του θητείας.

«Ένα άλλο εμβόλιο μόλις ανακοινώθηκε. Αυτή τη φορά από τη Moderna, 95% αποτελεσματικό. Προς αυτούς τους σπουδαίους «ιστορικούς», θυμηθείτε ότι αυτές οι υπέροχες ανακαλύψεις, που θα τελειώσουν την πανούκλα της Κίνας, πραγματοποιήθηκαν όλες στη βάρδιά μου!» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ. 

Επίσης, ο Τραμπ υποστηρίζει πως τα πράγματα με την πανδημία στην Ευρώπη είναι εξίσου άσχημα με την κατάσταση στις ΗΠΑ, ωστόσο, τα ΜΜΕ επίτηδες δεν δημιουργούν τέτοιο κλίμα.

«Δυστυχώς, οι ευρωπαϊκές χώρες τρώνε ξύλο από τον ιό της Κίνας. Τα Fake News (αμερικανικά δίκτυα) δεν τους αρέσει να το αναφέρουν αυτό!» πρόσθεσε σε άλλο tweet, ενώ νωρίτερα είχε γράψει πως κέρδισε τις εκλογές!

Το συγκεκριμένο tweet έγινε αντικείμενο χλεύης από πολλούς άλλους χρήστες του Twitter.

Κορυφαίο το σχόλιο του Άγγλου ποδοσφαιριστή, Γκάρι Λίνεκερ, που ουσιαστικά λέει στον Τραμπ πως "όσο εσύ κέρδισες τις εκλογές", άλλο τόσο αυτός κέρδισε το Μουντιάλ!

{https://twitter.com/GaryLineker/status/1328334207274405889}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.