ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Σι Τζινπίνγκ συνεχάρη τον Μπάιντεν με τρεις εβδομάδες καθυστέρηση

17:59 - 25 Νοε 2020 | Ειδήσεις
Ο Σι Τζινπίνγκ συνεχάρη τον Μπάιντεν με τρεις εβδομάδες καθυστέρηση
Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ συνεχάρη τελικά τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για τη νίκη του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές εκφράζοντας την ελπίδα ότι «οι δύο χώρες θα προωθήσουν την υγιή και σταθερή ανάπτυξη των διμερών σχέσεων», μετέδωσε το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Στο συγχαρητήριο του μήνυμα, ο Σι Τζινπίνγκ επεσήμανε ότι η προώθηση της υγιούς και σταθερής ανάπτυξης των σχέσεων Κίνας-ΗΠΑ όχι μόνο ανταποκρίνεται στα θεμελιώδη συμφέροντα των δύο λαών, αλλά και είναι η κοινή προσδοκία της διεθνούς κοινότητας.

«Ελπίζουμε ότι και οι δύο πλευρές θα διατηρήσουν το πνεύμα της μη σύγκρουσης, της μη αντιπαράθεσης, του αμοιβαίου σεβασμού και της επικερδούς και για τις δύο πλευρές συνεργασίας, να επικεντρωθούν στη συνεργασία, να διαχειριστούν τις διαφορές, να προωθήσουν την υγιή και σταθερή ανάπτυξη των σινο-αμερικανικών σχέσεων και να εργαστούν με άλλες χώρες και τη διεθνή κοινότητα για να προωθήσουν την ευγενή έννοια της παγκόσμιας ειρήνης και ανάπτυξης».

Επίσης σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Κίνας Ουάνγκ Τσισάν συνεχάρη την συνυποψήφια του Μπάιντεν, την Κάμαλα Χάρις, για την εκλογή της ως επόμενης αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:13 - 25 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.