ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιμένει ο Τραμπ: Ο Μπάιντεν δεν κέρδισε τις εκλογές

21:57 - 19 Δεκ 2020 | Ειδήσεις
Επιμένει ο Τραμπ: Ο Μπάιντεν δεν κέρδισε τις εκλογές
Κι ενώ απομένει λιγότερος από ένας μήνας από την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο απερχόμενος πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, επανέρχεται στο θέμα των εκλογών μέσω Twitter, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είναι νικητής των εκλογών και όχι ο Μπάιντεν.

Ειδικότερα, ο Τραμπ σχολίασε ένα άρθρο γνώμης της New York Post με τίτλο «Η συνέντευξη του Μπάιντεν στον Κόλμπερτ ήταν αστεία». «Δεν κέρδισε (ο Μπάιντεν) τις εκλογές. Έχασε και στις 6 κρίσιμες πολιτείες, και με διαφορά», σημειώνει.

Στο τέλος μάλιστα καλεί τους Ρεπουμπλικανούς πολιτικούς να «παλέψουμε ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας», προτρέποντάς τους «να μην είναι αδύνατοι».

{https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1340306154031857665}

«Δεν κέρδισε τις Εκλογές. Έχασε και στις 6 κρίσιμες πολιτείες, και με διαφορά. Μετά πέταξαν εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους σε κάθε μια από αυτές, και τους έπιασαν. Τώρα οι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί πρέπει να παλέψουμε έτσι ώστε να μην κλέψουν τη σπουδαία νίκη μας. Μην είστε αδύνατοι ανόητοι!», αναφέρει ο Τραμπ στην ανάρτησή του.

Λίγο αργότερα, το Twitter επενέβη στην ανάρτηση, βάζοντας επισήμανση ότι διαδίδει ψευδείς ειδήσεις, καθώς το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών είναι διαφορετικό.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:02 - 19 Δεκ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.