ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα εταιρικά κέρδη δίνουν ώθηση στις διεθνείς αγορές

15:46 - 08 Αυγ 2007 | Ειδήσεις
Στήριγμα στα εταιρικά κέρδη αναμένεται να βρει σήμερα η Wall, ενώ η χθεσινή ανακοίνωση της FED για διατήρηση των επιτοκίων στο 5,25% εξακολουθεί να έχει θετικό αντίκτυπο στις διεθνείς κεφαλαιαγορές.

Στο επίκεντρο των επενδυτών βρίσκεται η Cisco Systems, μετά την αναθεώρηση προς τα πάνω των εκτιμήσεών της για τα κέρδη και τις πωλήσεις της, ενώ σε θετικό έδαφος θα βρεθεί και η Priceline, η οποία αναμένει υψηλότερα κέρδη για το σύνολο της χρήσης.

Κέρδη και για την Warner Music Group, μετά τη σύσταση της Citigroup για αγορά των μετοχών της.

Ανοδική αντίδραση σημειώνεται αυτή την ώρα και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Τον «τόνο» της ημέρας δίνουν σε μεγάλο βαθμό τα εταιρικά αποτελέσματα.

Υψηλή άνοδο σημειώνει η μετοχή της ING Groep, της μεγαλύτερης ολλανδικής εταιρείας παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, μετά την ανακοίνωση αυξημένης κερδοφορίας το β ΄ τρίμηνο, καθώς και η μετοχή της Adidas, η οποία ανακοίνωσε αύξηση κερδών, η οποία ήταν ανώτερη των εκτιμήσεων των αναλυττών.

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι δείκτες σε όλες τις αγορές της Δυτικής Ευρώπης. Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 48,50 μονάδες ή σε ποσοστό 0,77% στις 6,357.30 μονάδες, ο Cac 40 στο Παρίσι διαμορφώνεται στις 5,679.78 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,06%, ενώ στη Φρανκφούρτη ο Dax βρίσκεται στις 7,559.52 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,61%.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.