ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Goldman Sachs διαπιστώνει αυξημένη ζήτηση για Bitcoin

20:26 - 11 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
H Goldman Sachs διαπιστώνει αυξημένη ζήτηση για Bitcoin
Η Goldman Sachs Group Inc. διερευνά πώς μπορεί να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών, που θέλουν να κατέχουν και να επενδύσουν σε bitcoin, ενώ παράλληλα να συνεχίζει να λειτουργεί με τους κανονισμούς, δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας John Waldron την Τετάρτη 10/3.

«Η ζήτηση των πελατών αυξάνεται», είπε ο Waldron. «Υπάρχουν ρυθμίσεις για το τι μπορούμε να κάνουμε. Συνεχίζουμε να τις αξιολογούμε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών. "

Να σημειωθεί ότι η τράπεζα επανεκκίνησε πρόσφατα το γραφείο αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Η Goldman διερευνά επίσης ένα χρηματιστήριο ανταλλαγής bitcoin και έχει εκδώσει ένα αίτημα για πληροφορίες έτσι ώστε να εξερευνήσει την προστασία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Ο Waldron είπε ότι η Goldman μπορεί να διατηρήσει τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και βρίσκεται σε συνομιλίες με τις ρυθμιστικές αρχές και τις κεντρικές τράπεζες για το τι πρέπει να ισχύει σαν κανονισμός όταν ασχολούνται με το ψηφιακό χρήμα.

Παράλληλα, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Η.Π.Α. εξετάζει τι κανόνες να βάλει στους χρηματιστές που κατέχουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία για πελάτες και ζήτησε να υπάρξει ανατροφοδότηση από αυτούς πάνω στο θέμα τον Δεκέμβριο.

Η πανδημία προκάλεσε έκρηξη στο διαδικτυακό εμπόριο, καθώς οι καταναλωτές είχαν περισσότερο χρόνο για ψώνια από τον καναπέ τους από ό, τι από κοντά, στα καταστήματα τον περασμένο χρόνο.

Η Goldman πιστεύει ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί και ότι θα προκαλέσει μια αντίστοιχη «έκρηξη» στη χρήση του ψηφιακού νομίσματος, δήλωσε ο Waldron.

«Η πανδημία υπήρξε σημαντική επιτάχυνση», τόνισε ο Waldron. "Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μας ότι θα υπάρξει περισσότερο ψηφιακό εμπόριο ... και (χρήση) ψηφιακού χρήματος."

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.