ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρίγκιπας Χάρι: Από το παλάτι σε… start-up εταιρεία ως στέλεχος

21:02 - 23 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Πρίγκιπας Χάρι: Από το παλάτι σε… start-up εταιρεία ως στέλεχος
Την πρώτη του δουλειά έπιασε ο πρίγκιπας Χάρι, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση του «Megxit» και λίγες ημέρες μετά τη συνέντευξη, που παραχώρησε από κοινού με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που βλέπουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο πρίγκιπας Χάρι θα είναι στέλεχος σε μια νεοφυή επιχείρηση, που ασχολείται με το life coaching.

Συγκεκριμένα, ο Δούκας του Σάσεξ θα εργάζεται ως ανώτερο στέλεχος σε startup της Silicon Valley, η οποία παρέχει επαγγελματική καθοδήγηση και συμβουλές ψυχικής υγείας, όπως αναφέρει ο Guardian.

Πρόκειται για την εταιρεία BetterUp, η αξία της οποίας εκτιμάται στο ένα δισ. δολάρια, με τον Χάρι να αποκτά τον πρώτο του επίσημο ρόλο, έπειτα από την απόσυρσή του από τα καθήκοντα της βασιλικής οικογένειας.

Ως ανώτερο στέλεχος της BetterUp, ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να συμμετέχει στη λήψη αποφάσεων στρατηγικής για προϊόντα και φιλανθρωπικές συνεργασίες, καθώς και να παρέχει συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία.

Ο Χάρι έχει ήδη συνεργαστεί στενά με φιλανθρωπικά ιδρύματα ψυχικής υγείας. Ο διευθύνων σύμβουλος της BetterUp, Αλέξι Ρομπισό, δήλωσε ότι ο Χάρι αναλαμβάνει έναν ουσιαστικό ρόλο.

Η BetterUp, η οποία ιδρύθηκε το 2013, πρόσφατα συγκέντρωσε 125 εκατομμύρια δολάρια από διεθνείς επενδυτές για επέκταση κεφαλαίων.

Μένει πλέον να διευκρινιστεί ο μισθός που θα λαμβάνει ο Χάρι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.