ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα μέσα Απριλίου οι πρώτες δόσεις Johnson& Johnson στην Ευρώπη

21:00 - 27 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Στα μέσα Απριλίου οι πρώτες δόσεις Johnson& Johnson στην Ευρώπη
Στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Γερμανία θα πάει η πρώτη μικρή παράδοση του μονοδοσικού εμβολίου COVID-19 της Johnson & Johnson, στα μέσα Απριλίου, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν το Σάββατο 27/3, δίνοντας στη χώρα μια ακόμη ευκαιρία για να επιταχύνει την αργή διάθεσή της.

"Θα είναι μόνο μια μικρή παράδοση στην αρχή", δήλωσε ο Σπαν σε μια διαδικτυακή εκδήλωση, προσθέτοντας ότι περιμένει να έρθουν 275.000 δόσεων την εβδομάδα της 12ης Απριλίου αλλά στη συνέχεια θα ληφθούν εκατομμύρια δόσεις.

Το εμβόλιο της J & J, το οποίο εγκρίθηκε από τις ρυθμιστικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 11 Μαρτίου, είναι το τέταρτο που πήρε έγκριση για χρήση στην ΕΕ μετά από τα εμβόλια των Pfizer-BioNTech, AstraZeneca-Oxford και Moderna.

Μετά από μια αργή έναρξη της διάθεσης των εμβολίων της, που παρεμποδίζεται από τις καθυστερήσεις παράδοσης και τους περιορισμούς εφοδιασμού, η Γερμανία ελπίζει να αυξήσει τους εμβολιασμούς από τον επόμενο μήνα, όταν αναμένει να λάβει 15 εκατομμύρια δόσεις από τους τρεις άλλους προμηθευτές.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:19 - 27 Μαρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.