ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο νοσοκομείο (ξανά) ο Μπερλουσκόνι-Η σύνδεση με την… υπόθεση Ruby

20:04 - 07 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Στο νοσοκομείο (ξανά) ο Μπερλουσκόνι-Η σύνδεση με την… υπόθεση Ruby
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, εισήχθη στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και αρχηγός του πολιτικού κόμματος Forza Italia, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Reuters, ο 84χρονος πολιτικός πήγε την Τρίτη (6/4) στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο για να κάνει ένα τσεκάπ, μετά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό τον Σεπτέμβριο, με τους γιατρούς να αποφασίσουν την εισαγωγή του.

Το κόμμα Forza Italia ανακοίνωσε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο για «ιατρική παρακολούθηση και αλλαγές σε υπάρχουσα θεραπεία».

Ο πρώην πρωθυπουργός εισήχθη επίσης στο νοσοκομείο στα τέλη Μαρτίου και πέρασε αρκετές μέρες εκεί «λόγω προβλημάτων υγείας».

Υπόθεση Ruby

Σημειώνεται ότι αύριο Πέμπτη (8/4) έχει προγραμματιστεί ακρόαση για την περίφημη υπόθεση της Ruby (Κάριμα Μαχρούγκ), την οποία ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι αποπλάνησε στο αρχοντικό του το 2010.

Η υπόθεση αυτή αφορά δωροδοκίες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας για να εξασφαλίσει τη σιωπή μαρτύρων για την αποπλάνηση της Ruby.

Ο Μπερλουσκόνι έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες. Το δικαστήριο έχει ήδη αναβληθεί μια φορά από τον Ιανουάριο, εξαιτίας της τότε νοσηλείας του «Καβαλιέρε».

Τελευταία τροποποίηση στις 20:10 - 07 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.