ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε στενό κύκλο η κηδεία του Φιλίππου, λόγω της πανδημίας

19:29 - 09 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Σε στενό κύκλο η κηδεία του Φιλίππου, λόγω της πανδημίας
Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, καθώς οι περιορισμοί λόγω πανδημίας, δεν επιτρέπουν ιδιαίτερες τιμές.

Δεν θα υπάρξει ούτε λαϊκό προσκύνημα για τον εκλιπόντα πρίγκιπα Φίλιππο και μάλιστα η βρετανική κυβέρνηση ζήτησε από τους πολίτες να μην συναθροίζονται σε εξωτερικούς χώρους για να αφήσουν λουλούδια έξω από τις βασιλικές κατοικίες.

«Αν και πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για πολλούς, ζητάμε από τους πολίτες να μην συγκεντρώνονται έξω από τις βασιλικές κατοικίες και να συνεχίσουν να ακολουθούν τις υγειονομικές συστάσεις, ιδιαίτερα να αποφεύγουν να συναντώνται σε μεγάλες ομάδες και να ελαχιστοποιούν τις μετακινήσεις», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του γραφείου του Πρωθυπουργού και του υπουργικού Συμβουλίου.

Στο μεταξύ, η βασιλική εταιρεία College of Arms έκανε γνωστό πως δεν θα τελεστεί κρατική κηδεία με πλήρεις τιμές για τον εκλιπόντα πρίγκιπα Φίλιππο ούτε θα οργανωθεί λαϊκό προσκύνημα, λόγω των περιορισμών κατά της Covid-19.

«Τα σχέδια για την κηδεία έχουν αναθεωρηθεί δεδομένων των υφιστάμενων συνθηκών που έχουν προκύψει από την πανδημία Covid-19 και δυστυχώς ζητείται οι πολίτες να μην επιχειρήσουν να παραστούν ή να συμμετάσχουν σε καμία από τις διαδικασίες που συνθέτουν την κηδεία».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:29 - 10 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.