ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ινδιανάπολη: Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σε εγκαταστάσεις της FedEx

09:28 - 16 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε εγκαταστάσεις της FedEx στην Ινδιανάπολη, πρωτεύουσα της πολιτείας Ιντιάνα των ΗΠΑ, αργά το βράδυ της Πέμπτης τοπική ώρα. Ο φερόμενος ως δράστης έθεσε τέρμα στη ζωή του, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, κατά την οποία πολλά άτομα δέχθηκαν πυρά.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τζινι Κουκ, ανέφερε ότι υπάρχουν «πολλοί άνθρωποι με τραύματα από πυρά». Όπως τόνισε, δεν υπάρχει ενεργή απειλή για την κοινότητα, καθώς εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι νεκρός

Οι τοπικές αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες επί του παρόντος για το επεισόδιο.

Σύμφωνα με την Indianapolis Star, που επικαλείται τις τοπικές αρχές, υπάρχει αδιευκρίνιστος αριθμός ατόμων που δέχθηκαν πυρά. Αδιευκρίνιστη παραμένει η σοβαρότητα των τραυμάτων τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=Td9Jwa2IZ-0}

Μάρτυρας που είπε ότι εργάζεται στις εγκαταστάσεις δήλωσε στο WISH-TV ότι είδε έναν άνδρα με όπλο, αφού άκουσε αρκετούς πυροβολισμούς.

«Γνωρίζουμε για το τραγικό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην εγκατάσταση της FedEx κοντά στο αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης», ανέφερε από την πλευρά της η εταιρεία. «Η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επηρεάστηκαν . Εργαζόμαστε για τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών και συνεργαζόμαστε με τις αρχές» πρόσθεσε η FedEx.

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Τζον Περίνιν, σημείωσε ότι οι αρχές σχεδιάζουν να κάνουν ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

Η αποθήκη της FedEx, όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της πόλης, κοντά στο αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης.

{https://www.youtube.com/watch?v=EuoyEo8lz08}

Τελευταία τροποποίηση στις 09:35 - 16 Απρ 2021
Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.