ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ισραήλ: Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους

17:24 - 18 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Ισραήλ: Τέλος οι μάσκες σε εξωτερικούς χώρους
Από την Κυριακή 18/4, το Ισραήλ προχώρησε σε άρση του περιοριστικού μέτρου κατά του κορονοΐού, που όριζε τη χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Με περίπου 81% των πολιτών άνω των 16 ετών να είναι εμβολιασμένοι και με τις δύο δόσεις του εμβολίου των Pfizer/BioNTech η μετάδοση και η νοσηλεία ασθενών, μειώθηκαν σημαντικά, καθιστώντας δυνατή την άρση και του συγκεκριμένου μέτρου.

Ωστόσο, η είσοδος ξένων στη χώρα, εξακολουθεί να είναι περιορισμένη και οι Ισραηλινοί που επιστρέφουν από το εξωτερικό πρέπει να αυτοαπομονωθούν, λόγω ανησυχίας ότι οι παραλλαγές του ιού θα μπορούσαν να μην καλύπτονται από το εμβόλιο.

"Ηγούμαστε της διεθνούς κοινότητας αυτή τη στιγμή σε ό,τι αφορά την έξοδο από την πανδημία. Αλλά δεν έχουμε ακόμη τελειώσει με τον κορονοϊό. Μπορεί να επιστρέψει", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική για τους εσωτερικούς δημόσιους χώρους και κάλεσε τους πολίτες να έχουν εύκαιρες μάσκες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.