ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η UEFA... συγχωρεί τους «αποσχιστές» της European Super League

11:59 - 21 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Η UEFA... συγχωρεί τους «αποσχιστές» της European Super League
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι oι αγγλικές ομάδες αποχώρησαν από τη European Super League, που βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Τσέλσι γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους την αποχώρησή τους από την European Super League. Mετά τις αγγλικές ομάδες, σειρά στην πόρτα της εξόδου από τη Super League παίρνουν η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν, ενώ την ειλημμένη, καθώς φαίνεται, απόφασή της να αποχωρήσει από το πρότζεκτ αναμένεται να επισημοποιήσει και η Ίντερ.

Με λίγα λόγια η προσπάθεια των 12 κλαμπ για απόσχιση μοιάζει να καταρρέει.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με νέο μήνυμά του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι δεν προχωράει το σχέδιο της European Super League, ενώ θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα στις ομάδες που αποχώρησαν από αυτή τη νέα κλειστή λίγκα.

«Είπα χθες ότι είναι θαυμάσιο να αναγνωρίσουμε ένα λάθος, και αυτοί οι σύλλογοι έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Τώρα όμως επιστρέφουν στο πλάι μας και ξέρω ότι έχουν πολλά να προσφέρουν, όχι μόνο στις διοργανώσεις μας αλλά και σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό τώρα είναι να προχωρήσουμε, να ξαναχτίσουμε την ενότητα που απολαμβάναμε πριν απ' όλο αυτό και να προχωρήσουμε μαζί μπροστά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.