ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελλιπής η δήλωση οικονομικών συμφερόντων της Επιτρόπου Υγείας Στέλλα Κυριακίδη!

15:52 - 28 Απρ 2021 | Ειδήσεις
Ελλιπής η δήλωση οικονομικών συμφερόντων της Επιτρόπου Υγείας Στέλλα Κυριακίδη!
Μεγάλη αναστάτωση, στους παροικούντες στην Κομισιόν και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έφερε με ερώτησή του ο Γερμανός ευρωβουλευτής της Ομάδας των Πρασίνων Sven Giegold.

Με την ερώτηση-καταγγελία, ο Γερμανός ευρωβουλευτής, κατηγορεί, εμμέσως πλην σαφώς, την Επίτροπο Υγείας της Κομισιόν Στέλλα Κυριακίδη, ότι έχει υποβάλλει ελλιπή δήλωση οικονομικών συμφερόντων, αποκρύπτοντας την συμμετοχή του συζύγου της Κυριάκου Κυριακίδη, σε εταιρία που έχει λάβει μεγάλα δάνεια από την Κυπριακή Συνεταιριστική Τράπεζα!

Όπως αναφέρει, στη δήλωση οικονομικών συμφερόντων της, η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδη ανέφερε μια σειρά διαχειριστικών θέσεων για τον σύζυγό της Κυριάκο Κυριακίδη αλλά η εταιρεία MARALO LIMITED δεν εμφανίζεται, παρόλο που ο Κυριάκος Κυριακίδης αναφέρεται ως διευθύνων σύμβουλός της και έχουν ληφθεί μεγάλα δάνεια για την εταιρεία

Στη δήλωση οικονομικών συμφερόντων της, η Επίτροπος Στέλλα Κυριακίδη ανέφερε μια σειρά διαχειριστικών θέσεων για τον σύζυγό της Κυριάκο Κυριακίδη.

Ωστόσο, η εταιρεία MARALO LIMITED δεν εμφανίζεται, παρόλο που ο Κυριάκος Κυριακίδης αναφέρεται ως διευθύνων σύμβουλός της και έχουν ληφθεί μεγάλα δάνεια για την εταιρεία.

Αυτά τα δάνεια, τα οποία χορηγήθηκαν στην εταιρεία από την Κυπριακή Συνεταιριστική Τράπεζα, ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την Υπηρεσία Ελέγχου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Υποβάλλει, λοιπόν, στην Κομισιόν τα παρακάτω εύλογα ερωτήματα:

Μπορεί να επιβεβαιώσει εάν ο Κυριάκος Κυριακίδης, σύζυγος της Στέλλας Κυριακίδης, είναι διευθυντής της MARALO LIMITED και εάν ναι, από πότε και γιατί ακριβώς αυτή η θέση διαχείρισης και τα προαναφερθέντα δάνεια δεν αναφέρονται στη δήλωση οικονομικών συμφερόντων της Επιτρόπου;

Είναι η δήλωση οικονομικών συμφερόντων της Στέλλας Κυριακίδης ελλιπής από άλλες απόψεις και θα την αναθεωρήσει εγκαίρως;

Νικος Ρούσσης – Στρασβούργο

Τελευταία τροποποίηση στις 16:04 - 28 Απρ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.