ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τετραπλασιάστηκαν οι γυναίκες επενδυτές στην πλατφόρμα Robinhood τον Φεβρουάριο

14:02 - 02 Μαϊ 2021 | Ειδήσεις
Τετραπλασιάστηκαν οι γυναίκες επενδυτές στην πλατφόρμα Robinhood τον Φεβρουάριο
Οι γυναίκες επενδυτές συνεχίζουν να αυξάνονται θεαματικά στην πλατφόρμα της Robinhood. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρεία, τετραπλασιάστηκαν οι πελάτες γυναικείου φύλου στην πλατφόρμα τον Φεβρουάριο συγκριτικά με το περασμένο έτος.

Οι γυναίκες αποτελούν πλέον σχεδόν το 30% των ενεργών πελατών της εταιρείας, σύμφωνα με την ανάρτηση της Robinhood στο δικό της αντίστοιχα blog, το οποίο αναδημοσίευσε το Bloomberg.

Επίσης, όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, οι γυναίκες πελάτες αυξήθηκαν επτά φορές περισσότερο σε σύγκριση με τα τέλη του 2020.

Βάσει των στοιχείων έρευνας της ίδιας της εταιρείας, περισσότερο από το ένα τρίτο των πελατών της πλατφόρμας δεν είναι λευκοί, σε σύγκριση με το 20% άλλων χρηματιστηριακών εταιρειών.

Η εταιρεία, που βρίσκεται υπό κανονιστικό έλεγχο, είπε ότι θα διπλασιάσει το μέγεθος της ομάδας εξυπηρέτησης πελατών της, αφού την τριπλασίασε εντός του 2020.

Σύμφωνα με την Robinhood, οι νέες προσλήψεις θα περιλαμβάνουν εκατοντάδες εγγεγραμμένους οικονομικούς αντιπροσώπους στις νέες τοποθεσίες στο Κολοράντο, Τέξας και Αριζόνα, ενώ θα περιλαμβάνουν και εκπροσώπους αντίστοιχα στη Φλόριντα.

Τελευταία τροποποίηση στις 14:02 - 02 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.