ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μακελειό στη Φλόριντα: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ με δυο νεκρούς

14:31 - 30 Μαϊ 2021 | Ειδήσεις
Μακελειό στη Φλόριντα: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ με δυο νεκρούς
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον άλλοι 20 τραυματίστηκαν, έπειτα από πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην πόλη Χαϊαλία στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το δίκτυο CNN, που επικαλείται τον αστυνομικό διευθυντή της περιοχής, Αλφρέντο Ραμίρεζ, ένα λευκό Nissan Pathfinder εμφανίστηκε στην τοποθεσία και τρία άτομα βγήκαν με πυροβόλα όπλα και πιστόλια και άρχισαν να πυροβολούν κατά του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για μια συναυλία στο χώρο.

Από τους πυροβολισμούς δύο άνθρωποι άφησαν επί τόπου την τελευταία τους πνοή, ενώ ακόμα 20 νοσηλεύονται τραυματισμένοι σε τοπικά νοσοκομεία, σύμφωνα με τον Ραμίρεζ.

{https://twitter.com/MDPD_Director/status/1398934408774758400}

Ο αστυνομικός διευθυντής πρόσθεσε ότι οκτώ άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομεία των γύρω περιοχών (ο ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση), ενώ άλλα 12 πήγαν μόνα τους σε κέντρα πρώτων βοηθειών.

Τόνισε, επίσης, πως «φαίνεται να ήταν μια στοχευμένη επίθεση, σε άτομα που στέκονταν έξω από το μαγαζί μετά το τέλος της συναυλίας. Πρόκειται για ψυχρούς εκτελεστές και θέλουμε να επιβληθεί δικαιοσύνη».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:36 - 30 Μαϊ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.