ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μπέκαμ αγοράζει μερίδιο στην εταιρεία ηλεκτρονικών αυτοκινήτων Lunaz

10:13 - 05 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Ο Μπέκαμ αγοράζει μερίδιο στην εταιρεία ηλεκτρονικών αυτοκινήτων Lunaz
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγόρασε το 10% της Lunaz, μιας εταιρείας αποκατάστασης και ηλεκτροκίνησης αυτοκινήτων που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο διάσημος ποδοσφαιριστής και πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας έχει ήδη κάνει διάφορες επενδύσεις σε εταιρείες που σχετίζονται με ηλεκτρονικά σπορ, κάνναβη και τώρα αυτοκίνητα.

Ο Μπέκαμ επενδύσει στη Lunaz μέσω του επενδυτικού του οχήματος, DB Ventures, δήλωσε η εταιρεία την Πέμπτη, αλλά δεν αποκάλυψε την αξία της συμφωνίας.

"Η εταιρεία με τράβηξε μέσω της δουλειάς της, καθώς αποκαθιστά μερικά από τα πιο όμορφα κλασικά αυτοκίνητα μέσω ανακύκλωσης και ηλεκτροδότησης", δήλωσε ο Μπέκαμ. Θα ενταχθεί στους ιδρυτές της Lunaz και στις οικογένειες Barclay, Reuben και Dellal ως μέτοχος.

Η εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2018 από τον David Lorenz, η Lunaz ανακατασκευάζει και ηλεκτροδοτεί κλασικά αυτοκίνητα των Rolls-Royce, Jaguar και Range Rover και Bentley.

Ο Beckham, 46 ετών, έγινε συνιδιοκτήτης της ακαδημίας εικονικής αθλητικής ένωσης Guild Esports που εδρεύει στο Λονδίνο πέρυσι. Συμμετέχει επίσης στο Major League Soccer του Μαϊάμι και έχει σχεδόν 5% μερίδιο στην Cellular Goods, η οποία φτιάχνει προϊόντα περιποίησης δέρματος και αθλητικής ανάκτησης με βάση βιοσυνθετικά κανναβινοειδή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.