ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μαζικό» Error 503: «Έπεσαν» οι μεγαλύτερες ενημερωτικές ιστοσελίδες!

13:41 - 08 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
«Μαζικό» Error 503: «Έπεσαν» οι μεγαλύτερες ενημερωτικές ιστοσελίδες!
Οι ιστοσελίδες πολλών μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων αυτές των εφημερίδων The Guardian, Financial Times, The New York Times, Le Monde, καθώς και του Bloomberg News, του CNN και του BBC τέθηκαν εκτός λειτουργίας την Τρίτη (8/6) το μεσημέρι σε όλο τον πλανήτη.

Ο ιστότοπος λιανικών αγορών της Amazon.com Inc επίσης έπεσε.

H λίστα των site που "έπεσαν":

- UK Govt website - Reddit - Pintrest - Twitch - New York Times - The Guardian - BBC - Bloomberg - Financial Times

Η μακρά λίστα με τις ιστοσελίδες που έχουν «πέσει» περιλαμβάνει επίσης τις Stack Overflow, GitHub, Hulu, HBO Max, Quora, PayPal, Vimeo και Shopify. 

{https://twitter.com/guardian/status/1402205497189613573}

Ο λόγος του blackout

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία αυτού του προβλήματος είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους χρησιμοποιούν Fastly, ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου και η Fastly υπέστη διακοπή το απόγευμα της Τρίτης. Η ίδια δήλωσε πως αναζητά «τον πιθανό αντίκτυπο στην απόδοση των υπηρεσιών CDN». Οι περισσότερες περιοχές κάλυψης της Fastly αντιμετώπιζαν «υποβαθμισμένη απόδοση». Η εταιρεία διαμήνυσε πως το πρόβλημα προσδιορίστηκε, αποκλείοντας έτσι το σενάριο κυβερνοεπίθεσης.

Η αιτία πίσω από την παγκόσμια διακοπή του διαδικτύου που παρατηρήθηκε έχει εντοπιστεί και η επιδιόρθωση έχει γίνει, ανακοίνωσε η «Fastly». «Το πρόβλημα έχει προσδιοριστεί και έχει επιλυθεί» αναφέρεται χαρακτηριστικά και προστίθεται: «Οι πελάτες μας ενδέχεται να δεχθούν αυξημένο φορτίο καθώς επιστρέφουν οι υπηρεσίες».

Τελευταία τροποποίηση στις 15:12 - 08 Ιουν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.