ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε τη μετοχή της Coca-Cola

18:19 - 16 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Πώς ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε τη μετοχή της Coca-Cola
Η Coca-Cola ανέφερε ότι «όλοι δικαιούνται να έχουν τις προτιμήσεις τους για ποτά», έπειτα από την κίνηση του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο να απομακρύνει δύο από τα μπουκάλια αναψυκτικών της εταιρείας από τη συνέντευξη Τύπου του. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του Ρονάλντο τη Δευτέρα (14/6).

Ο ίδιος, αφού μετακίνησε τα μπουκάλια από το πλάνο της κάμερας, ενθάρρυνε τους ανθρώπους να πίνουν νερό αντ’ αυτού. 

Αυτή η κίνηση αφαίρεσε 4 δισεκατομμύρια δολάρια από την αγοραία αξία της Coca-Cola, με τις μετοχές της να υποχωρούν κατά 1,6%.

Αργότερα, σε μια δήλωση, ένας εκπρόσωπος της Coca-Cola είπε, «Παρέχεται στους παίκτες νερό, μαζί με την Coca-Cola και την Coca-Cola Zero Sugar, κατά την άφιξή τους στις συνεντεύξεις τύπου μας». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά «γούστα και ανάγκες».

Η Coca-Cola είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς του Euro 2020.

ronacola

Την Τρίτη, ο μέσος της Γαλλίας, Πολ Πόγκμπα, αφαίρεσε ένα μπουκάλι μπύρας Heineken που είχε τοποθετηθεί μπροστά του σε μια συνέντευξη Τύπου Euro 2020. Ο ίδιος, όντας μουσουλμάνος, αφαίρεσε το μπουκάλι όταν καθόταν για να μιλήσει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αφού ορίστηκε «Άνδρας του Παιχνιδιού» στη νίκη της Γαλλίας 1-0 στον όμιλο F εναντίον της Γερμανίας. 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.