ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σκάρλετ Γιοχάνσον: Χαρακτήριζαν την Black Widow ως «ένα κομμάτι κρέας»

07:55 - 23 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Σκάρλετ Γιοχάνσον: Χαρακτήριζαν την Black Widow ως «ένα κομμάτι κρέας»
Η Σκάρλετ Γιόχανσον κατέκρινε την υπερ-σεξουαλικοποίηση του χαρακτήρα της Black Widow στην ταινία Iron Man 2.

«Όταν σκέφτομαι το Iron Man 2, ενώ ήταν πολύ διασκεδαστικό και είχε πολλές υπέροχες στιγμές, ο χαρακτήρας που υποδύθηκα ήταν πολύ σεξουαλικοποιημένος» δήλωσε η Γιόχανσον στο Collinder. Πρόσθεσε επίσης ότι ο χαρακτήρας της πολλές φορές αναφερόταν ως ένα αντικείμενο.

Η Black Widow έχει γίνει ένας σημαντικός χαρακτήρας στο Marvel και έχει εμφανιστεί σε επτά ταινίες, ενώ θα πρωταγωνιστήσει στην δικιά της ταινία τον επόμενο μήνα.

Αναφερόμενη στην εξέλιξη του χαρακτήρα της, η Γιόχανσον είπε ότι στην αρχή της συμπεριφερόντουσαν σαν να ήταν ένα “κομμάτι κρέας”. Δήλωσε, επίσης, ότι ο Tony Stark κάποια στιγμή την χαρακτήρισε ως ένα κομμάτι κρέας, κάτι το οποίο εκείνη την εποχή το πήρε σαν ένα κομπλιμέντο.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι η αυτοεκτίμηση της τότε εξαρτιόταν από τέτοιου είδους σχόλια, αλλά τώρα έχει ωριμάσει και κυρίως από τότε που έγινε μητέρα, έχει καταλάβει από μόνη της την αυτοεκτίμησή της.

“Αποδέχομαι περισσότερο τον εαυτό μου τώρα. Και όλο αυτό γίνεται επειδή έχω απομακρυνθεί από την υπερ-σεξουαλικοποίηση του χαρακτήρα που υποδύομαι”.

Η ηθοποιός είπε επίσης, ότι η κατάσταση αλλάζει τώρα για τις νέες γυναίκες ηθοποιούς με το κίνημα #MeToo.

“Τώρα, οι νεαρές κοπέλες δέχονται πολύ πιο θετικά σχόλια. Είναι απίστευτο να παίρνεις μέρος σε αυτή την αλλαγή και να μπορείς ταυτοχρόνως και να είσαι κομμάτι της παλιάς κατάστασης αλλά και να εξελίσσεσαι.

Η νέα ταινία της Black Widow θα κυκλοφορούσε τον Μάιο του 2020 αλλά έχει καθυστερήσει λόγω του κορονοϊού. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Ιουλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία και δύο μέρες αργότερα στις ΗΠΑ. Η νέα ταινία δείχνει τα γεγονότα πριν από αυτά που διαδραματίζονται στις δύο τελευταίες ταινίες Avengers, τις Infinity War και Endgame.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.