ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αεροπλάνο αξίας $25 εκατομμυρίων... με φαξ

09:23 - 25 Ιουν 2021 | Ειδήσεις
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αεροπλάνο αξίας $25 εκατομμυρίων... με φαξ
Ο 36-χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που μπήκε στην λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes το 2020. Το τρέχων συμβόλαιο του με την Ιταλική ομάδα, Juventus, του απέφερε 36 εκατομμύρια δολάρια μόνο πέρυσι.

Αυτά τα χρήματα του έχουν επιτρέψει να έχει πολλά σπίτια σε όλο τον κόσμο, πολυτελή αυτοκίνητα και ιδιωτικά αεροπλάνα. Παρόλο που είναι στην διαδικασία να πουλήσει το διαμέρισμά του στον πύργο Trump στην Νέα Υόρκη με ζημία $10 εκατομμυρίων, του περισσεύουν ακόμα πολλά χρήματα.

Ο Ρονάλντο έχει δύο ιδιωτικά αεροπλάνα. Ένα Gulfstream G650 που αξίζει περίπου $65.5 εκατομμύρια και μπορεί να πετάξει 8000 μίλια χωρίς να ανεφοδιαστεί και ένα Gulfstream G200, το οποίο αγόρασε για $25 εκατομμύρια το 2015 και το ανακαίνισε το 2019.

Ενώ εξετάζεται αν η στάση του Ρονάλντο απέναντι στα μπουκάλια της Coca-Cola, όντως στοίχισαν στην εταιρεία $4 δισεκατομμύρια, υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο δεν μπορεί κανένας να διαφωνήσει. Ο Ρονάλντο ταξιδεύει με στιλ, και απ’ ότι φαίνεται με μία μηχανή fax μαζί του.

Το Gulfstream G200 είναι ένα 10-θέσιο αεροπλάνο που περιέχει φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο, σύστημα ψυχαγωγίας και μία μηχανή fax. Μόνο 250 τέτοια αεροπλάνα κατασκευάστηκαν, κάνοντας τα πολύ εκλεκτικά.

Σε ποιον θα μπορούσε ο Ρονάλντο να στέλνει fax ενώ πετάει; Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.