ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρίγκιπας Χάρι: Μοιράζεται «καλές και κακές στιγμές» στα απομνημονεύματα του

08:10 - 23 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Πρίγκιπας Χάρι: Μοιράζεται «καλές και κακές στιγμές» στα απομνημονεύματα του
Ο Πρίγκιπας Χάρη σχεδιάζει να μοιραστεί "λάθη και μαθήματα που έμαθε" κατά τη διάρκεια της ζωής του σε ένα βιβλίο με απομνημονεύματα που θα δημοσιευθεί τον επόμενο χρόνο.

Ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τους εκδότες Penguin Random House, ο πρίγκιπας Χάρι είπε ότι θα ανακαλέσει πώς ήταν «στα καλύτερα και τα χειρότερα του» και θα είναι «ακριβής και απόλυτα ειλικρινής».

Ο Χάρι, που μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν αποχώρησε από τα βασιλικά καθήκοντα του πέρυσι, θα δωρίσει τα έσοδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το BBC ανέφερε ότι ο δούκας μίλησε πρόσφατα ιδιωτικά με την οικογένειά του για τη συγγραφή του βιβλίου.

Ένας εκπρόσωπος του δούκα πρόσθεσε ότι δεν αναμένεται να λάβει άδεια για το βιβλίο από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Το Παλάτι είναι δεδομένο ότι ήδη... πονοκεφαλιάζει.

Ο δούκας, 36 ετών, είπε σε μια δήλωση: "Δεν το γράφω αυτό ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έχω γίνει."

Πρόσθεσε: "Έχω φορέσει πολλά καπέλα μέσα στα χρόνια, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και ελπίζω ότι στην αφήγηση της ιστορίας μου - τα ψηλά και τα χαμηλά, τα λάθη, τα μαθήματα που έμαθα - μπορώ να βοηθήσω να δείξω ότι από όπου κι αν προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από ό,τι νομίζουμε. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστώ ό,τι έχω μάθει κατά τη διάρκεια της ζωής μου μέχρι στιγμής και ενθουσιασμένος να διαβάσουν οι άνθρωποι από πρώτο χέρι την ιστορία της ζωής μου που είναι ακριβής και απολύτως αληθής."

Ο Markus Dohle, του Penguin Random House, περιέγραψε τον δούκα ως μεταξύ των «παγκοσμίου φήμης ηγετών, ειδώλων και των change-makers που έχουμε το προνόμιο να δημοσιεύουμε εδώ και χρόνια».

Ένα δελτίο Τύπου περιέγραψε το βιβλίο ως «οικείο και εγκάρδιο» και «ειλικρινές και συγκινητικό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.