ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γίνεται ξανά πατέρας ο Μπόρις Τζόνσον-Το ανακοίνωσε η σύζυγός του

18:28 - 31 Ιουλ 2021 | Ειδήσεις
Γίνεται ξανά πατέρας ο Μπόρις Τζόνσον-Το ανακοίνωσε η σύζυγός του
Το δεύτερο παιδί του, από την τρίτη κατά σειρά σύζυγό του, περιμένει ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Η σύζυγός του, Κάρι Σίμοντς, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ίδια αποκάλυψε ότι το μωρό, που θα γεννηθεί κοντά στα Χριστούγεννα, είναι παιδί του ουράνιου τόξου. Δηλαδή, είχε προηγηθεί μια αποβολή πριν από αυτή την εγκυμοσύνη.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η 33χρονη Κάρι σε ανάρτησή της στο Instagram έγραψε, «ελπίζουμε στο μωρό του ουράνιου τόξου αυτά τα Χριστούγεννα. Στην αρχή της χρονιάς, είχα μια αποβολή που με καταρράκωσε. Νιώθω απίστευτα ευλογημένη που είμαι ξανά έγκυος».

«Τα προβλήματα γονιμότητας μπορεί να είναι δύσκολα για πολλούς ανθρώπους, ειδικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που όλα μοιάζουν ρόδινα. Όμως, βρήκα παρηγοριά σε ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια απώλεια, για αυτό και η είδηση αυτή μπορεί να βοηθήσει άλλους να ελπίσουν ξανά», καταλήγει η Σίμοντς στην ανάρτηση της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μυστική τελετή τον περασμένο Μάιο, ενώ έχει αποκτήσει έναν γιο τον Απρίλιο του 2020, τον Γουίλφρεντ.

Σημειώνεται ότι εκτός από τον μικρό Γουίλφρεντ, ο Μπόρις Τζόνσον έχει τουλάχιστον άλλα πέντε παιδιά από προηγούμενους γάμους και σχέσεις του.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:51 - 31 Ιουλ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.