ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς εκτοξεύθηκε η περιουσία της Rihanna- Οι δραστηριότητες εκτός μουσικής

11:11 - 08 Αυγ 2021 | Ειδήσεις
Πώς εκτοξεύθηκε η περιουσία της Rihanna- Οι δραστηριότητες εκτός μουσικής
Η τραγουδίστρια της pop και r&b μουσικής Rihanna, είναι πλέον επίσημα δισεκατομμυριούχος σύμφωνα με το Forbes. Επίσης, είναι η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός στον κόσμο και η δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα στον χώρο της ψυχαγωγίας μετά την Oprah Winfrey.

Η περιουσία της τραγουδίστριας από τα Μπαρμπάντος, εκτιμάται στα 1.7 δισεκατομμύρια δολάρια. Tο μεγαλύτερο μέρος αυτής, περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, προέρχεται από την δική της εταιρεία καλλυντικών. 

Η Fenty Beauty της Rihanna , ιδρύθηκε το 2017 σε συνεργασία με την εταιρεία πολυτελών ειδών LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton). Ονομάστηκε Fenty, από το πραγματικό όνομα της τραγουδίστριας που είναι Robyn Fenty. 

Η εταιρεία της ξεχωρίζει για την μεγάλη γκάμα αποχρώσεων που εισήγαγε στην αγορά. Λανσάροντας πάνω από 40 αποχρώσεις στην πρώτη γραμμή make up, κατάφερε να κερδίσει πολλές γυναίκες που δεν έβρισκαν την απόχρωσή τους σε άλλες εταιρείες. Η επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση, είχε ως αποτέλεσμα έσοδα που ξεπερνούσαν τα 550 εκατομμύρια τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας της γραμμής. Οι ανταγωνιστές της, παρατηρώντας την επιτυχία της Fenty Beauty, προσφέρουν έκτοτε μεγαλύτερη παλέτα αποχρώσεων.

Επιπλέον, η Rihanna έχει πουλήσει πάνω από 250 εκατομμύρια δίσκους και έχει ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η καριέρα της στη μουσική εξακολουθεί να της προσφέρει χρήματα, παρόλο που δεν έχει βγάλει δίσκο από το 2016. Αυτό το διάστημα, ετοιμάζει βίντεο κλιπ με τον σύντροφο της, τον ράπερ A$AP Rocky.

Σημαντική πηγή εσόδων της αποτελεί και η γραμμή εσωρούχων της η Savage x Fenty, με την αξία της να εκτιμάται στα 270 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα εγχειρήματά της επιτυχημένα. Για παράδειγμα, φέτος αποφάσισαν από κοινού με την LVMH να αποσύρουν την γραμμή ρούχων της Fenty μετά από μόλις δύο χρόνια κυκλοφορίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.