ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

U.S. Open:Ο τελικός γυναικών είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από των αντρών

10:23 - 16 Σεπ 2021 | Ειδήσεις
U.S. Open:Ο τελικός γυναικών είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από των αντρών
Ο τελικός του U.S. Open των γυναικών ανάμεσα στην Emma Raducanu και στην Leylah Fernandez προσέλκυσε μεγαλύτερο κοινό στο ESPN από τον τελικό των αντρών ανάμεσα στον Novak Djokovic και στον Daniil Medvedev, σύμφωνα με το αθλητικό κανάλι.

Η μετάδοση του τελικού των γυναικών το Σάββατο έφτασε στους 3.4 εκατομμύρια τηλεθεατές ενώ ο τελικός των αντρών, στον οποίο ο  Medvedev κέρδισε τον πρώτο του σημαντικό τίτλο, έφτασε τους 2.7 εκατομμύρια τηλεθεατές, ανακοίνωσε το ESPN.

Η μάχη των γυναικών για τον τίτλο ανάμεσα στις έφηβες, η οποία ήταν ο πρώτος σημαντικός τελικός στην εποχή του Open που είχε δύο παίκτριες εκτός κατάταξης, είχε κατά μέσο όρο 2.44 εκατομμύρια τηλεθεατές, μία αύξηση κατά 37% από τον τελικό του 2020 όπου η Naomi Osaka κέρδισε την Victoria Azarenka.

Μία μέρα αφότου η δεκαοχτάχρονη Raducanu πήρε τον τίτλο, ο νούμερο ένα στον κόσμο Djokovic ανταγωνίστηκε τον δεύτερο στον κόσμο Medvedev στον τελικό των αντρών.

Η νίκη για τον Σέρβο θα τον έκανε τον πρώτο άντρα τα τελευταία 52 χρόνια που θα κέρδιζε και τους τέσσερις βασικούς τίτλους τον ίδιο χρόνο και θα του έδινε το 21ο του Grand Slam, ξεπερνώντας έτσι τους Roger Federer και Rafa Nadal.

Ο τελικός το απόγευμα της Κυριακής, που συνήθως αντιμετωπίζει μεγάλο ανταγωνισμό για τηλεθεατές από την πρώτη εβδομάδα της σεζόν του NFL, είχε μέσο όρο 2.05 εκατομμύρια τηλεθεατές, το οποίο είναι κατά 37% πιο υψηλό από πέρυσι.

Η μετάδοση του U.S. Open φέτος, είχε μέσο όρο 881,000 τηλεθεατές στην Αμερικάνικη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, μία αύξηση 33% από πέρυσι και 13% για τις δύο εβδομάδες της μετάδοσης, δήλωσε το ESPN.

Το Channel 4, το οποίο υπέγραψε μία συμφωνία τελευταία στιγμή με τον κάτοχο των δικαιωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, Amazon Prime, για να προβληθεί ο αγώνας δωρεάν, είδε την μετάδοση να κορυφώνεται στους 9.2 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της νίκης της Raducanu.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.