ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Instagram:Έσπασε τα...κοντέρ η ανακοίνωση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα δίδυμα

14:30 - 29 Οκτ 2021 | Ειδήσεις
Instagram:Έσπασε τα...κοντέρ η ανακοίνωση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα δίδυμα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε ότι θα γίνει ξανά πατέρας και η ανάρτησή του στο Instagram συγκέντρωσε τα περισότερα «like» για αθλητή στην ιστορία της πλατφόρμας.

Ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύντροφό του, Τζορτζίνα και ένα υπερηχογράφημα και μια με τα τέσσερα παιδιά του, ανακοινώνοντας ότι περιμένουν δίδυμα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε», έγραψε ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής και οι ακόλουθοί του... έριξαν το Instagram.

cristiano1

cristiano2

Η ανάρτησή του έγραψε ιστορία, καθώς πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση σε «like» όσον αφορά ποστάρισμα αθλητή.

Ήδη έχει ξεπεράσει τα 26,4 εκατομμύρια «μου αρέσει» και βρίσκεται στην τέταρτη θέση γενικότερα στη σχετική λίστα.

Η ανάρτηση του Ρονάλντο έσπασε το ρεκόρ που κατείχε στους αθλητές ο Λιονέλ Μέσι που είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 22,1 εκατομμύρια «like» ποστάροντας φωτογραφίες του από την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Αύγουστο.

messi1

Πάντως, μακράν η δημοφιλέστερη ανάρτηση στην ιστορία του Instagram παραμένει η φωτογραφία ενός... αυγού που ανέβηκε από τον χρήστη world_record_egg με σκοπό ακριβώς αυτόν: να σπάσει το σχετικό ρεκόρ, συγκεντρώνοντας πάνω από 55,4 εκατομμύρια «like».

egg

Νατάσα Παπαδημητροπούλου

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:34 - 29 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.