ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κομισιόν: Της ζητούν πιστοποιητικά ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν βλάπτουν!

16:14 - 27 Νοε 2021 | Ειδήσεις
Κομισιόν: Της ζητούν πιστοποιητικά ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν βλάπτουν!
Επείγουσα Πρόταση Ψηφίσματος κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο ο Λιθουανός ευρωβουλευτής των Μη Εγγεγραμμένων Viktor Uspaskich, με την οποία καλείται η Κομισιόν να διασφαλίσει ότι, διενεργούνται αναλύσεις πριν από τον εμβολιασμό των ανθρώπων και τους χορηγείται πιστοποιητικό ότι το εμβόλιο κατά της COVID-19 δεν θα βλάψει την υγεία τους!

Στην Πρόταση Ψηφίσματος τονίζεται, ιδιαίτερα, ότι:

-Στο πλαίσιο του εμβολιασμού, δεν έχει διενεργηθεί ανάλυση των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου κατά της COVID-19

-Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων έχει καταδείξει ότι τα εμβόλια κατά της COVID-19 συνδέονται με αύξηση των περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας (φλεγμονή του καρδιακού μυός) μετά τη χορήγηση εμβολίου mRNA κατά της COVID-19.

-Ως γνωστόν, ορισμένοι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέπτυξαν σύνδρομο Guillain-Barré, ένα αυτοάνοσο νόσημα που προσβάλλει τα νεύρα και προκαλεί παράλυση, αφότου τους χορηγήθηκε το εμβόλιο Janssen κατά της COVID-19.

-Παρόλο που τα εμβόλια κατά της COVID-19 έχουν πολλές ακόμη ανεπιθύμητες ενέργειες, οι άνθρωποι υποχρεούνται να εμβολιαστούν

Το ζητούμενο είναι τι θα κάνει η Κομισιόν αν υπερψηφισθεί από την Ολομέλεια της Ευρωβουλής η εν λόγω πρόταση.

Νίκος Ρούσσης – Στρασβούργο

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.