ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΠΑ-Κακοκαιρία: Φόβοι για πάνω από 50 νεκρούς-Κατέρρευσε αποθήκη της Amazon

15:12 - 11 Δεκ 2021 | Ειδήσεις
ΗΠΑ-Κακοκαιρία: Φόβοι για πάνω από 50 νεκρούς-Κατέρρευσε αποθήκη της Amazon
Οι καταστροφικοί ανεμοστρόβιλοι που πλήττουν το Κεντάκι ενδέχεται να έχουν στερήσει τη ζωή σε πάνω από 50 άτομα, όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας Άντι Μπεσίρ.

«Οι πληροφορίες είναι πραγματικά σπαρακτικές. Ο αριθμός των νεκρών μπορεί να είναι «σημαντικά μεγαλύτερος απ' αυτόν», συμπλήρωσε, ενώ εκπρόσωπος της υπηρεσίας διαχείρισης εκτάκτων καταστάσεων στην πολιτεία δήλωσε πως αξιωματούχοι των υπηρεσιών διάσωσης δεν είχαν μέχρι σήμερα το πρωί επιβεβαιώσει αριθμούς για νεκρούς ή τραυματίες. 

Νεκροί και εγκλωβισμένοι σε οίκο ευγηρίας, κατέρρευσε αποθήκη της Amazon

Η κακοκαιρία που πλήττει τις ΗΠΑ έχει σκορπίσει τον θάνατο. Στο Τενεσί, η κακοκαιρία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, ενώ τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, πέντε τραυματίστηκαν και πολλοί παραμένουν εγκλωβισμένοι όταν ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» οίκο ευγηρίας στο Μονέτ στο βορειοανατολικό Άρκανσο.

Επίσης, πολλοί άνθρωποι έχουν παγιδευτεί μετά την κατάρρευση μέρους της οροφής μιας αποθήκης της Amazon κοντά στο Σεν Λούις, στην πολιτεία Ιλινόις.

Η υπηρεσία αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων της πόλης Κόλινσβιλ ανακοίνωσε ότι έχει «υπάρχει ένα περιστατικό με πολλά θύματα», ενώ πρόσθεσε ότι πολλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί μέσα στην αποθήκη που βρίσκεται στο Έντουαρτσβιλ, στο νότιο Ιλινόι.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν νεκροί ή τραυματίες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.