ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπουρλά: Είμαστε στο τελευταίο κύμα της πανδημίας με τόσους περιορισμούς

11:44 - 17 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Μπουρλά: Είμαστε στο τελευταίο κύμα της πανδημίας με τόσους περιορισμούς
Αισιόδοξος ότι το κύμα της πανδημίας που διανύουμε θα είναι το τελευταίο με τόσους περιορισμούς εμφανίστηκε ο Αλμπερτ Μπουρλά, αν και εκτίμησε ότι ο κορονοϊός θα παραμείνει μαζί μας για πολλά χρόνια.

«Αυτό το κύμα θα είναι το τελευταίο με τόσους περιορισμούς», διαβεβαίωσε ο CEO της Pfizer σε συνέντευξή του στον γαλλικό σταθμό BFMTV. «Θα πάρουμε σύντομα τη ζωή μας πίσω... είμαστε σε καλή θέση να το πετύχουμε αυτό την άνοιξη, χάρη σε όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας», διαβεβαίωσε ο CEO της Pfizer.

Παρόλα αυτά, εκτίμησε ότι ο κορονοϊός θα παραμείνει για καιρό ανάμεσά μας, αλλά πλέον ως ενδημικός ιός. «Είναι σημαντικό να κάνουμε τρεις δόσεις για να έχουμε πλήρη εμβολιασμό και έπειτα μια δόση τον χρόνο, εκτός από τα ανοσοκατασταλμένα άτομα που ίσως χρειαστεί να εμβολιάζονται κάθε τρίμηνο», είπε.

Επίσης, επεσήμανε ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν όλα τα παιδιά για να προστατευτούν, καθώς η αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε αυτές τις ηλικίες είναι «πολύ, πολύ, πολύ καλή», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, διαβεβαιώνοντας για την ασφάλεια των εμβολίων και στις νεαρές ηλικίες.

Ακόμα αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα εργαστεί στη δημιουργία εμβολίου mRNA και για τη γρίπη, καθώς και ότι υπολογίζει ότι τα κέρδη του 2020 ανέρχονται στα 36 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 12:48 - 17 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.