ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καναδάς: Θετικός στον κορονοϊό ο Τριντό, εν μέσω κοινωνικής αναστάτωσης

19:59 - 31 Ιαν 2022 | Ειδήσεις
Καναδάς: Θετικός στον κορονοϊό ο Τριντό, εν μέσω κοινωνικής αναστάτωσης
O πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, ανακοίνωσε ότι κόλλησε κορονοϊό, την ώρα που στον Καναδά υπάρχουν έντονες αντιδράσεις σχετικά με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Ο Τριντό μεταφέρθηκε μάλιστα σε μυστική τοποθεσία για να αναρρώσει, ώστε να βρίσκεται μακριά από τις διαμαρτυρίες πολιτών και κυρίως οδηγών φορτηγών.

«Σήμερα το πρωί, διαγνώστηκα θετικός στον Covid-19. Νιώθω καλά και θα συνεχίσω να εργάζομαι εξ αποστάσεως αυτήν την εβδομάδα, ακολουθώντας τις οδηγίες Δημόσιας Υγείας. Σας παρακαλώ, όλοι να εμβολιαστείτε και να κάνετε την ενισχυτική δόση» έγραψε στο twitter o Τριντό.

Την ώρα της ανακοίνωσης, πολέμιοι των υγειονομικών μέτρων διαδήλωναν εκ νέου στην πρωτεύουσα του Καναδά, Οτάβα, ενώ οδηγοί φορτηγών του «κονβόι για την ελευθερία» έκλεισαν έναν διεθνή αυτοκινητόδρομο στο δυτικό τμήμα της χώρας.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η πρωτεύουσα του Καναδά έγινε το επίκεντρο ενός μεγάλου κινήματος διαμαρτυρίας κατά των περιοριστικών μέτρων για την Covid-19, η οποία ξεκίνησε από τους οδηγούς φορτηγών, που είναι αντίθετοι στην υποχρέωση να είναι εμβολιασμένοι, προκειμένου να περάσουν τα σύνορα Καναδά - ΗΠΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:13 - 31 Ιαν 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.