ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Anonymous κήρυξαν διαδικτυακό πόλεμο στη Ρωσία

00:31 - 26 Φεβ 2022 | Ειδήσεις
Οι Anonymous κήρυξαν διαδικτυακό πόλεμο στη Ρωσία
Στη «μάχη» κατά της Ρωσίας τάσσονται οι Anonymous, θέλοντας να δείξουν την αντίθεσή τους με την εισβολή στην Ουκρανία.

Η ομάδα χάκερ κήρυξε διαδικτυακό πόλεμο κατά της ρωσικής κυβέρνησης με ένα μήνυμα της στο Twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή ΜΜΕ, αρκετοί κυβερνητικοί ιστότοποι της Ρωσίας, όπως το Κρεμλίνο, η Δούμα, αλλά και το κρατικό ειδησεογραφικό RT, έχουν δεχθεί κυβερνοχτυπήματα τις τελευταίες ώρες.

{https://twitter.com/YourAnonOne/status/1496965766435926039}

«Οι Anonymous εμπλέκονται αυτήν τη στιγμή σε επιχειρήσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι επιχειρήσεις μας στοχεύουν τη ρωσική κυβέρνηση. Είναι αναπόφευκτο ότι πιθανότατα θα επηρεαστεί και ο ιδιωτικός τομέας. Αν και αυτός ο λογαριασμός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι μιλά για το σύνολο της συλλογικότητας των Anonymous, μπορούμε να ανακοινώσουμε τις ενέργειες των Anonymous κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας» αναφέρουν σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλουμε να καταλάβει ο ρωσικός λαός ότι αντιλαμβανόμαστε τη δυσκολία του να μιλήσει εναντίον του δικτάτορά του από φόβο για αντίποινα. Εμείς ως συλλογικότητα θέλουμε μόνο ειρήνη στον κόσμο. Θέλουμε ένα μέλλον για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι, ενώ οι άνθρωποί μας σε όλο τον κόσμο καταστρέφουν τους παρόχους διαδικτύου σας, κατανοήστε ότι αυτό έχει στόχο εξ ολοκλήρου τις ενέργειες της ρωσικής κυβέρνησης και του Πούτιν» καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:34 - 26 Φεβ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.