ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεντβέντεφ: Η Μόσχα θα απαντήσει στις κυρώσεις της Δύσης

13:40 - 26 Φεβ 2022 | Ειδήσεις
Μεντβέντεφ: Η Μόσχα θα απαντήσει στις κυρώσεις της Δύσης
Η Μόσχα θα αναθεωρήσει τις σχέσεις με τις χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία, απείλησε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο RIA Novosti.

Ο Ρώσος πρώην πρόεδρος είπε επίσης ότι η Ρωσία θα απαντήσει στην κατάσχεση κεφαλαίων Ρώσων πολιτών και εταιρειών στο εξωτερικό με την κατάσχεση κεφαλαίων πολιτών και ξένων εταιρειών στη Ρωσία.

«Υπάρχουν καλά νέα. Οι κυρώσεις μπορεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για μια τελική αναθεώρηση όλων των σχέσεων με τα κράτη που τις έχουν εισαγάγει. Συμπεριλαμβανομένης της διακοπής του διαλόγου για τη στρατηγική σταθερότητα», έγραψε ο Μεντβέντεφ στη σελίδα του στο Vkontakte. “Φυσικά, οι κυρώσεις της ΕΕ δεν θα αλλάξουν τίποτα. Αυτό είναι ξεκάθαρο ακόμη και σε αδαείς στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ”, πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας προέβλεψε την ενίσχυση της εξουσίας, των διοικητικών ελίτ και των πολιτών λόγω των κυρώσεων και αναφερόμενος στη Δύση, γράφει: «Περιμένετε».

«Η επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία θα συνεχιστεί στο σύνολό της μέχρι να επιτευχθούν όλα τα αποτελέσματα που υπέδειξε ο Πρόεδρος της Ρωσίας», τόνισε ακόμη ο Μεντβέντεφ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.